Pedicurepraktijk Medivoet Sneek, 
pedicure en medisch pedicure
Voeten verdienen aandacht.                                                

     .

Prijslijst


2019Complete pedicure behandeling:

Complete pedicure behandeling (eelt, nagels, likdoorns, ingroeiende nagels, dun maken van kalknagels etc), lichte voetmassage, incrèmen van de voeten en een lekkere warme handdoek ter afsluiting. Max.50 min.€ 30,00


Korte behandeling

Korte pedicure behandeling. Desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, machinaal frezen van de nagels, reinigen van de nagelriemen en nagelomgeving.  Incremen van de voeten.. Max.tijd 20 min. 

€22,00.


Schimmelnagels behandelen: € 30,00

De verdikte nagels worden dunner gefreesd/geknipt en weer in model gebracht. 


Voeten Spa behandeling

Heerlijke voetbehandeling. We beginnen met een fijn (hygiënisch) voetenbad, complete pedicure behandeling, voeten scrub behandeling, lichte voetmassage ,incremen van de voeten met heerlijke massage creme,  ter afsluiting een warme handdoek.

Ontspannend en heerlijk voor de voeten. 

€42,50Behandeling diabetische/ reumatische voeten

Diabetes en reuma klanten zonder vergoeding

€30.00


Nagelreparatieorthese

Heeft u een afgescheurde nagel, of een scheur in de nagel die gerepareerd moet worden, dan kan ik die repareren, zodat u niet in uw sok blijft hangen en het er cosmetisch beter uitziet.

€16,00


Ik maak zelf ortheses. Orthese worden dusdanig gemaakt dat uw pijnlijke likdoorn wordt ontzien, ook voor klauwtenen. De orthese bestaat uit zacht silicone materiaal. Kijk hiervoor bij specialiteiten. 

Nagelreparatie/orthese €16,00.


Sculpture gel behandeling/ Wilde pedique ( behandeling schimmelnagels/kalknagels). Dit is camoufleren van de nagels met behulp van gel waar een schimmeldodend middel in verwerkt zit.)

Behandeling schimmelnagels: voor een nagel €16,00 euro. Meerdere nagels 20,00. Het is dus afhankelijk van de hoeveelheid aan nagels die ik moet repareren/camoufleren.

Voor deze behandeling komt er of een korte behandeling of een complete voetbehandeling bij. 

U moet er op  rekenen dat u ongeveer anderhalf uur in de stoel zit. Neem er dus de tijd voor.

De gel groeit mee met uw nagels, en kan vervangen worden na ongeveer 6 tot 8 weken. Eventueel kunt u er voor kiezen om dan een gellak erover te laten zetten voor het perfecte resultaat.


Gel nagellak (Gellak)

Gel nagellak blijft gedurende 6 weken mooi op de teennagels zitten. Het groeit uit met uw nagel. 

Gellak (zorg dat uw nagels geknipt zijn) €24,50

Verwijderen gellak:  € 5,00. Bij het opnieuw zetten van gellak, wordt deze niet in rekening gebracht mits de eerste keer ook bij mij is gezet.

Gellak inclusief pedicure behandeling:  € 50,00

Gellak inclusief pedicure korte behandeling € 42,00.

Tip: gebruik een paar dagen geen olie of andere producten op uw nagels als u gellak wilt. Dit omdat de nagel dan verzadigd raakt met olie en de gellak minder lang/goed blijft zitten. Ga ook van te voren niet in een voetenbadje of bad zitten. Hierdoor raken de nagels vochtig en heeft u kans op schimmelvorming onder de nagels. 


Paraffine pakking voor de voeten:

Een verzorgende en verzachtende behandeling van uw voeten. Uw voeten worden eerst ingesmeerd met een heerlijke SPA crème, vervolgens komt er een laagje paraffine overheen. De voeten worden ingepakt en de pakking blijft 10 minuten inwerken. Doordat de paraffine de huid afsluit , gaat uw huid zweten. De poriën gaan open staan en de crème trekt diep in de huid. ( goede hydratatie) Vervolgens wordt de paraffine verwijderd. 

Resultaat: zachte voeten. 

Deze pakking is zeer geschikt voor mensen met een droge huid, kloven, harde nagelriemen.

Uiteraard ook pure verwennerij. €15,00


Voetmasker: na een behandeling is het heerlijk om aansluitend een voetmasker te laten aanbrengen. Uw voeten worden ingesmeerd met een voetmasker, ingepakt en na 10 minuten verwijderd. Resultaat: heerlijk zachte voeten.  : € 12,50


Keratine pakking: 

De intensieve emulsie versterkt de nagels, voedt en hydrateert de huid/nagelriemen van de voeten. De plantaardige keratine repareert schade in de huid zoals: droogte, eczeem en ruwe plekjes. Bovendien maakt het de nagels sterker en minder breekbaar.
Bevat: natuurlijke Keratine, Vitamine E, Urea, en Copaiba Oil.

Deze behandeling is een heerlijke toevoeging na een pedicure behandeling, en duurt ongeveer 15 minuten.

€15,00

Producten:

Wol voor voeten      € 7,50

HFL solution spray  €12,50  Product schimmel nagels behandelen

Mycose druppels    € 8,50

Dadi Oil                   €6,00  Fijn product voor het verzorgen van de                                                       nagels van zowel handen als voeten.

PuurVera creme      €10,95

Oil'n more                €14,95

Pure Jo Zeep          € 5,95  Een fantastisch natuurlijk product.

Pure Jo witte klei

Pure Jo amandelolie


Wol voor voeten: wol voor voeten is een 100% natuurproduct. 

De wol is op natuurlijke wijze gewassen, gekaard en gekamd en bezit van nature Lanoline (wolvet). Gebruik dit product niet als u allergisch bent voor wol of wolvet.

Met wol voor voeten kunt u klachten voorkomen en verlichten. Bijvoorbeeld branderige voeten, likdoorns, wintertenen, koude en warme voeten, trauma nagels, pijnlijke hielen , blaren etc. Het product is vocht absorberend, de voeten blijven ademen en je zal nooit een klam en onprettig gevoel hebben. Plaats het product tussen sok en huid. U gaat duidelijk verschil bemerken. Na 2 dagen gaat de wol vilten en moet u een nieuw laagje aanbrengen. 


Mocht een behandeling uitlopen dan reken ik per 15 minuten €7,50


Wilt u een afspraak annuleren, dient u dit 24 uur voor de geplande afspraak te doen. Ik ben anders genoodzaakt  de behandeling in rekening te brengen.